Državno prvenstvo U18 in U23 TANDEM MIX & DEČKI,DEKLICE POSAMEZNO – Sara do bronaste medalje

Z državnim prvenstvom so zaključili najmlajši, ki so v letu 2016 opravili 7 nastopov. Najboljše se je odrezala Sara Rovtar, ki je zasedla odlično 3. mesto in se na lep način poslovila od tekmovanja v 4. kategoriji, saj je tako kot Anže Starman in Anže Pavšek zadnjič nastopila v kategoriji dečkov in deklic.
Odlične rezultate pa so v svoji PRVI tekmovalni sezoni dosegli tudi mladi kegljači v prvi in drugi kategoriji, ki jih v šoli kegljanja urita Marija in Blaž.

REZULTATI DEČKI, DEKLICE POSAMEZNO

Na tekmovanju mešanih dvojic za mladince oz. mladinke je nastopilo 13 mešanih parov, med njimi tudi naš v sestavi Maja Vengar in Anže Pavšek. Žal sta Maja in Anže izpadla v prvem krogu, čeprav sta podrla kar 306 kegljev (142 in 164). Za njiju sta bila po dodatnih lučajih usodna Cerkničana, Pokleka in Piletič. Končna uvrstitev naših je bilo tako 9. mesto.

REZULTATI U23 TANDEM MIX

Končan je tudi kadetski tandem mix, ki je potekal na našem kegljišču. Sodelovalo je 14 parov, našega sta tvorila Sara Rovtar in Anže Pavšek. V prvem krogu sta suvereno ugnala dvojico iz Zagorja, nato pa naletela na razigrana Primorca in dvoboj za las izgubila. To je zadoščalo za 8. mesto.

REZULTATI U18 TANDEM MIX