Prijateljska tekma med Slovenijo in selekcijo Gorenjske

V nedeljo, 6.11.2016, smo na kegljišču v Tržiču videli odlično kegljaško predstavo. Pomerili so se kandidati za Slovensko člansko reprezentanco proti ekipi Selekcije Gorenjske. Dogodek so odprli z revijalnim nastopom najmlajši člani kegljaške šole Tržič. Sama tekma članov se je pričela s pozdravom Predsednika KZS, Milan-a Kureliča.

Nastopi so potekali v prijateljskem, a borbenem vzdušju. Vsi dvoboji so bili zanimivi in atraktivni, tako da so bili bučno pozdravljeni s strani publike. Na koncu so tekmo na 8 igralcev slavili tekmovalci Reprezentance SLO z rezultatom 8:2.Pri kandidatih za SLO reprezentanco je svojo dobro formo in igro prikazal Matej Lepej (651), kar je bil tudi najboljši rezultat tekme.

Za Selekcijo Gorenjske pa je najboljši izid postavil kranjčan Grega Bajželj (623), ki keglja za domači klub Ljubelj. Na tribunah je bilo ponovno lepo videti veliko navijačev ene in druge ekipe.
Prireditev si je ogledal tudi Župan, mag.Borut Sajovic in na koncu čestital vsem nastopajočim za odlično prikazano tekmo.

Organizator je priskrbel nekaj praktičnih nagrad, katere so med tekmo izžrebali gledalci. Po zaključku tekme, pa so se tekmovalci skupaj z navijači podružili in prijateljsko poklepetali.