4. krog državne lige – Tri gostovanja, tri zmage

Naše ekipe niti po premoru ne popuščajo, tokrat smo na gostovanjih pobrali vse možne točke.

Prva ekipa je mogoče celo lažje od pričakovanj prišla do visoke zmage v Postojni, saj smo edino točko oddali v uvodu tekme, kar štirje naši igralci pa so presegli mejo 600 kegljev – Jure Mejač 600, Blaž Čerin 602, Davor Sobočan 605 in Grega Bajželj 626! Zaradi poraza Kamničanov je naša ekipa na vrhu 1.a slovenske lige z maximalnim izkupičkom 8 točk!

Dekleta so bila pravtako v Postojni bolj prizanesljiva z gostiteljicami, saj so jim domačinke odščipnile 3 ekipne točke, a razlika v kegljih je vseeno znašala 170 kegljev. Tokrat je z nastopom najbolje opravila Irena Mejač, ki se je zaustavila pri 621 kegljih, točki sta prispevali še Birgit Schoffmann s 540 in Maša Rajakovič s 559 keglji. Blizu 600-tice je bila še Urša Mejač590, ki pa je svojo točko izgubila. Dekleta ostajajo na 4. mestu razpredelnice z istim izkupičkom kot Triglav in Brest na 2. oz. 3. mestu.

Že v petek pa so na Staničevi v Ljubljani slavili še tretjeligaši, ki so domače na poraz obsodili že v rundi. Vsi trije naši so namreč dobili svoje dvoboje in ekipi priborili kar 150 kegljev zaloge. Najbolje sta odigrala Štefan Jesenšek564 in Jernej Potočnik554, v drugi rundi pa je novo (četrto) točko priigral še Luka Potočnik. Fantje so z zmago skočili na 6. mesto.

REZULTATI 4. KROG

LESTVICE PO 4. KROGIH