Državno prvenstvo U23 SPRINT – Urša tudi v sprintu na zmagovalnem odru

Letošnji mladinski sprint je potekal na kranjskem kegljišču, saj je tekmovalna komisija KZS tja napotila tako mladince kot mladinke, zato je v poštev prišlo le kegljišče z 6 ali 8 stezami.

Zopet se je od naših najbolj izkazala Urša Mejač, ki je v letošnjo zbirko dodala še bron v sprinterski preizkušnji. Od naših deklet je visoko uvrstitev dosegla še Maša Rajakovič, ki je tekmovanje končala na 8. mestu, medtem ko sta bili Sara Rovtar ter Maja Vengar tokrat pri repu tabele, končali sta na 19. in 21. mestu. Državna prvakinja je postala P. Bizjak iz Ceršaka, ki je v finalu premagala M. Forjanič, ki keglja za cerkniški Brest. Drugo bronasto medaljo je osvojila M. Gorup, članica KK Pivka. Za konec še okrcajmo organizatorja tekmovanja, ki se je odločil za zelo slab način tekmovanja, saj je bilo v prvem krogu na sporedu le 5 dvobojev, medtem ko je 11 igralk igralo za trening. IN TO SE V KRANJU NI ZGODILO PRVIČ!

Pri fantih se nobenemu izmed naših ni uspelo zavihteti na oder za zmagovalce, pričakovano je najvišje posegel Blaž Čerin, ki je končal na 9. mestu. Luka Potočnik je bil 16., Anže Starman pa 24. Nov državnega prvaka je osvojil Izolan D. Pavlovič, srebro je osvojil Ž. Grm, član kamniškega Calcita, bronasti medalji pa sta romali v roke T. Jurančiča (Maribor) in D. Pašića (Pivka).

REZULTATI MLADINKE

REZULTATI MLADINCI