Državno prvenstvo dečki, deklice POSAMEZNO & člani/ce TANDEM

Včeraj se je v Celju končalo letošnje državno prvenstvo za naše najmlajše, kjer smo prvake dobili po 7 odigranih tekmah (Pivka, Gorica, Kranj, Litija, Cerknica, Kamnik in Celje). Pri fantih 4. kategorija so nastopali A. Starman, ki je končal na 10. mestu, M. Makarov na 21. mestu in A. Pavšek na 28. mestu. Tudi obe dekleti sta igrali v 4. kategoriji, S. Rovtar je prvenstvo zaključila na 5. mestu, M. Nikočevič pa na 19. mestu.

REZULTATI D&D POSAMEZNO

Že pred tednom dni pa smo prvake dobili tudi v disciplini TANDEM in sicer v članski konkurenci. Pri moških nismo imeli predstavnika, naslov sta drugič zapored osvojila M. Oman in K. Mahkovic iz Kamnika, srebrna sta postala igralca Proteus Postojne, D. Ogrizek in D. Čenanović, bron pa sta si razdelili dvojici Triglava in Lovrenca.

REZULTATI ČLANI TANDEM

Smo pa imeli svoj tandem v Kamniku, kjer so nastopale članice. Irena in Urša Mejač sta uvodni obračun proti močni dvojici iz Notranjske (Brest – Modrinjak, Jakša) dobili z 120:146, 145:143 – 12:9 in se uvrstili med najboljših 16. Tudi dvoboj šestnajstine finala sta dobili po dodatnih lučajih in sicer proti V. Ivančič in V. Kokalj iz Litije – 130:129, 127:137 – 25:24. V četrtfinalu sta se naši pomerili z M. Miklavec in A. Ulaga (Proteus) in dvoboj pravtako po dodatnih metih izgubili, ter tekmovanje končali na 7. mestu – 135:127, 127:156 – 12:15. Postojnčanki sta na koncu osvojili naslov prvakinj, saj sta v finalu ugnali dvojico iz Celja, bronaste medalje pa so romale v Kamnik in Celje.

REZULTATI ČLANICE TANDEM