24. ODPRTI MEDNARODNI TURNIR TRŽIČA 2015

Zaključili smo že 24. mednarodni turnir, ki je potekal meseca aprila na našem kegljišču. Nastopilo je kar 250 tekmovalcev in tekmovalk, največ konkurence je bilo pričakovano pri registriranih tekmovalcih (118 nastopov).

Zmagovalec turnirja pri tekmovalcih je postal Jure Starman, ki mu je 632 podrtih kegljev zadostovalo za zmago, za njim sta končala Primož Pintarič in Blaž Čerin. Pri tekmovalkah je zmaga pravtako ostala doma, saj je zadnji dan Urša Mejač podrla 583 kegljev in prehitela do tedaj vodilno Brigitte Strelec. Uvrstitve na stopničke se je razveselila še Urška P. Košir.

Tudi pri rekreativcih smo videli ogorčen obračun s kopico izvrstinimi rezultati, naposled pa je slavil Peter Hkavc s kar 599 podrtimi keglji. Drugo mesto je osvojil Andrej Čerin, tretji je bil neutrudljivi Janko Karun. Zmagovalka pri rekreativkah je za leto 2015 postala Mari Vodnik, ki je v zelo izenačeni konkurenci ugnala Lidijo Gotz in Francko S. Novak.

Tudi letos smo osrečili 12 kegljačev oz. kegljačic, ki bodo na prihodnjem turnirju leta 2016 imeli brezplačen nastop:

Davor Sobočan – TRIGLAV, Marjan Prosen – GORICA, Gunther Gutzelnig – KELAG, Franci Suhadolnik – SL. ŠTOJS, Marinko Čubrilovič – TRIGLAV, Alfred Steiner – KELAG, Viktor Sajevec – ABC, Zoran Krejič – DU Jesenice-Javornik, Matej Zorman – ADERGAS

Justina Nučič – PORTOROŽ, Mojca Janžekovič – TRŽIČ, Irena Kristan – DU PIVKA

REZULTATI