Državno prvenstvo dečki/deklice dvojice in 4. krog posamezno

Na zaslužen počitek odhajajo tudi pionirji, ki so v mesecu maju odigrali DP v dvojicah in nadaljevali DP v posamezni konkurenci, odigrali so 4. krog, do konca leta 2014 pa jih čakajo še 3 nastopi.

DP v dvojicah je potekalo na kegljišču v Kamniku, za naš klub pa sta nastopili dvojici M. Makarov – S. Rovtar, ki je tekmovala v kategoriji dečki 3. kategorija in A. Starman – N. Bajželj v dečki 4. kategorija. Višjo uvrstitev sta zabeležila mlajša Mai in Sara, ki sta končala na 4. mestu z 886 keglji (453+433). Anže in Nuša sta tekmovanje končala na 5. mestu, skupaj pa sta podrla 986 kegljev (477+509).

REZULTATI DVOJICE

V posamezni konkurenci sta letos v ospredju dekleti, saj je S. Rovtar v kategoriji deklice III., trenutno trdno zasidrana na 2. mestu, na zadnji tekmi v Cerknici pa je podrla 507 kegljev. N. Bajželj v kategoriji deklice IV., zaseda 12. mesto, vendar je odigrala tekmo manj od vseh ostalih, tako da lahko računa na skok po lestvici navzgor, ko se bodo začele brisati ničle oz. najslabša 2 rezultata. V Cerknici je Nuša zaključila pri 533 kegljih. Oba fanta igrata v kategoriji dečki III., A. Starman je trenutno 6, M. Makarov pa 13. Njuna dosežka v Cerknici (433 in 430) sta daleč od njunih zmožnosti.

REZULTATI POSAMEZNO